Exposities

Wij omringen ons graag met kunst en wij delen onze voorliefde voor diverse gerenommeerde hedendaagse kunstenaars graag met u.  Onze werkplek is daarom tegelijkertijd expositieruimte. Bijzondere werken zetten wij in onze etalage en aan de wanden hangen diverse werken die een speciale plek verdienen.
Neemt u gerust een kijkje. Heeft u belangstelling voor een werk? Alle werken zijn te koop. Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak, dan kunt u gebruikmaken van onze kunstuitleen-mogelijkheid. Zo kunt u op uw gemak thuis kennismaken met het werk en besluiten of het aankopen ervan wel of niet de moeite waard is. Smaken verschillen tenslotte.
Bij aankoop van een dergelijk werk wordt de huurprijs in mindering gebracht op de verkoopprijs. Wanneer een werk niet past binnen uw omgeving, dan brengt u het na 6 maanden terug en vervalt het contract.
Voor prijzen en meer informatie kunt u ons bellen of bezoeken.

Giclées nemen een bijzondere plaats in in onze collectie. Giclée komt van het Franse werkwoord ‘gicler’ wat ’stralen’ of ‘vernevelen’ betekent. Bij deze techniek worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal kunstdrukpapier of canvas. Het vervaardigen van hoogwaardige giclée kunstdrukken begint met het reproduceren van het origineel, of het nu gaat om olieverfwerken met dikke lagen verf of een aquarel met zeer lichte pasteltinten.
De Giclée kunstdruk is een nieuw en eigentijds drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen die door kunstenaars en kunstverzamelaars aan grafieken worden gesteld. Hierdoor heeft de giclée kunstdruk een gelijkwaardige plaats veroverd tussen de meer bekende traditionele grafiektechnieken als de ets, zeefdruk en steenlitho.