Lijstenmakerij

Uw wens staat centraal in onze lijstenmakerij. Ter plekke kunnen wij u adviseren en als het mogelijk is lijsten wij uw werk direct in, terwijl u geniet van een kopje espresso.

Wij bieden aangenaam geprijsde wissellijsten. Daarnaast kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van lijsten op maat.  In overleg met ons kiest u voor een lijst die uw werk ten goede komt. Wij geven u graag uitgebreid advies: een lijst kan een kunstwerk maken of breken. Dit geldt niet alleen voor het schilderij waaraan u waarde hecht, maar ook voor een poster, druk, of wat u ook maar wilt laten inlijsten. Op deze manier zal een werk altijd in zijn eigen omgeving (uw huis of bedrijf) tot zijn recht komen. Ons grote assortiment geeft u de mogelijkheid te kiezen binnen verschillende prijsklassen en stijlen. En: advies is gratis!

Maakt u een keuze voor een op maat vervaardigde lijst, dan kunt u doorgaans uw werk binnen een week ingelijst en wel ophalen.

In de lijstenmakerij maken wij gebruik van volledig zuurvrije kartonnen. Passe-partoutkarton kunnen wij leveren in alle kleuren van de regenboog en ook in verscheidene tinten wit en zwart. De maten variëren van 70 x 100 tot 80 x 110 en 100 x 150 cm. De vellen worden ook los verkocht voor hen die thuis snijden. Prijzen vanaf 12,50 per vel!

Behalve advies in onze winkel geven wij desgewenst advies bij u thuis of op uw kantoor. Op deze manier krijgen wij een duidelijk beeld van uw smaak en stijl. Samen met u komen wij altijd tot een juiste keuze.

Tot slot:
Oude lijsten, gebroken glas, of welk ander aspect van het opnieuw inlijsten van uw kunstwerk is voor ons geen probleem. Tevens beschikken wij over oude en gebruikte lijsten in alle soorten en maten. Natuurlijk tegen leuke prijzen.