Ophangsystemen

STAS Multirailstas_multirail2206_armatuur_lr_1
Het STAS multirail systeem is een revolutionair ophangsysteem en schilderijverlichting in één. In combinatie met LED lampen is de  STAS multirail zeer energiezuinig. In de gepatenteerde rail zijn 12V spanningsdraden opgenomen.
De eenvoudig verplaatsbare armaturen klikt u op elke gewenste plaats eenvoudig in de rail. Als u een veilig en multifunctioneel ophangsysteem met geïntegreerde verlichting wilt hebben, kiest u voor het STAS multirail systeem. STAS multirail wordt bevestigd aan de wand.

STAS Minirailstas_minirail2206_lr
De STAS minirail is een verfijnde aluminium rail van maar 16mm hoog en oogt daarom opvallend smal en elegant op de wand. De montage is bijzonder eenvoudig door de speciaal ontwikkelde clipschroef. Deze smalle maar stevige rail is belastbaar tot maar liefst 25kg per meter.

Arti Teq
Uw ingelijste werk kunt u thuis aan de wand ophangen met de solide ophangsystemen van Arti Teq. Van dit merk verkopen wij complete systemen met een strak en haast onzichtbaar design. De systemen van Arti Teq zijn niet alleen ijzersterk, maar ook heel flexibel en eenvoudig te monteren. Ons assortiment bestaat uit complete ophangsystemen en accessoires waarmee werken bijvoorbeeld aan een schuine wand kunnen worden gehangen.

Nieuw in ons assortiment is de ‘Display-It’. Met dit spankabelsysteem kunt u eenvoudig zelf een presentatie maken en wisselen. De spankabels kunt u zowel vrij in de ruimte als aan de wand monteren. Ideaal voor in de etalage of in uw winkel. De Display-It is ook uitstekend op zijn plek als een bijzondere fotowand in uw huiskamer.